COVID 19 Известие

Погребална Агенция ХАРОН иска да  уверим нашите клиенти и семейства, че спазваме стриктни мерки по безопастноста на нашият персонал срещу COVID 19, въвели сме процедури за пълна безопастност приети и съгласувани от Кризисния Щаб предпазвайки всички НАС. Нашата цел е да се борим усърдно срещу разпространението на Заразата COVID 19.

Оставаме на разположение на семействата и близките изгубили техните близки и любими хора. При желание ще може да ни посетите както лично в някой от нашите офиси, но ако предпочитате дистанционно обслужване ще Ви предложим обслужване, както телефонна така и видео услуга по VIBER или WatsUp или Mesenger. В постоянен контакт сме с РЗИ, обсъждайки всички мерки за безопасност и нашите колеги професионалисти ще може да Ви обслужат, спазвайки изискванията, попълвайки дистанционно всички документи.

Моля, не се обиждайте, ако нашите служители не предлагат ръкостискане при отдаване на съболезнования, тъй като са изрично инструктирани да не го правят заради мерките за безопасност. Но, ако желаете може по-лека нота докосване с лакът или допир с крак, които са приети от РЗИ в знак на почитание.

Нашите указания и политики за безопасност се подлагат на постоянно преразглеждане, тъй като става въпрос за достъпна вече все повече информация свързана с мерките за сигурност за COVID 19.

Позвънете сега!