Мнения на наши клиенти

Много съм очарована от бързината и коректността на Погребална Агенция Харон, действат бързо и сумата беше точно каквато ми казаха по-телефона.

Росица Петрова  –  за Покойник Иван Ставрев, родствена връзка-Баща.


Невероятно бързо се случиха нещата след обаждането ми на сутринта бяха вече в Германия гр. Нюрнберг оправиха документите и буквално към 15.00 часа бяха готови. Незная как да се отблагодаря освен да ги препоръчам на всички при това горещо. Няма да сбъркате.

Гюнай Мехмедов – за Покойник Октай Мехмедов, родствена връзка-Брат.


Имат пакети и за хора без средства което ни накара да звъннем на  Харон  и не съжаляваме цената беше крайна даже ни подариха и цветя за аранжиране на ковчега. Много коректна и честна Фирма. Доверете им се няма да ви подведат.

Галя Христова – за Покойник Петър Василев, родствена връзка-Баща.


Ползваме фирмата за 3-път и вече сме в много близки отношения с цели персонал мога да кажа, че са отговорни и прецизни професионалисти и дано не се налага на никой да ползва услугите на Погребални Агенции, но наложи ли се това е най коректната фирма Харон.

Иван Михайлов – за Покойник  –––––– родствена връзка-–––––


Наложи се да докараме наш близък от Италия и се доверихме изцяло на международна агенция Харон, хората бяха много любезни и през цялото време ни държаха в течение как се движат и какви документи изготвят. Оказа се, че нашия близък е починал в следствие и на заразна болест, но въпреки всичко успяха да го докарат за поклонение в гр. Горна Оряховица.

Себиле М. Смаилова – за Покойник Калоян Касабов, родствена връзка ––––––

Позвънете сега!