Избор на погребална агенция

Избор на погребална агенция

В живота на всеки един от нас се налага да се раздели с близък човек или приятел и да бъде част от онзи тесен кръг, който има отговорната задача да се погрижи за погребението и всички погребални събития.

Ужасен е моментът, в който колкото и да е трудно, трябва да се фокусирате и да впрегнете всичките си усилия, за да се организира погребението на покойника и за да мине всичко гладко. Изключително трудно е в тежък и скръбен момент да се налага да вършите каквото и да е. В тези моменти ви се иска да се затворите и да страдате по загубата. Вместо това, обаче, се налага да се правят избори, да се решават казуси и всички свързани с организирането на погребението.

За да бъде организирано едно погребение по най-добрият и смекчен начин в основата стои изборът на погребална агенция, която да се заеме с детайлите. Не е необходимо просто да изберете някоя погребална агенция, а да изберете тази, която максимално ще улесни справянето ви в скръбната ситуация.

Ние знаем това и сме готови да застанем плътно зад гърба ви и да бъдем вярна подкрепа в този толкова труден момент.

Как да изберете погребална агенция?

Предвид модерното време, в което живеем съвсем не е трудно да намерите добра погребална агенция в София. Лесно може да попитате за мнение сред приятели и познати, както и да разгледате в интернет. Със сигурност ще откриете десетки обяви, цени и подробности по организирането на погребение. Неща, които едва ли ще искате да разучавате подробно имайки предвид страданието, което изпитвате вие и близките ви в този момент.

Изборът на погребална агенция е препоръчително да бъде съпътствано от подробно разучване, но имайки предвид ситуацията, краткото време и всички други съпътстващи тъжния повод неуредици за проучване няма време.

Смъртта на близък човек, изважда от релси нормалния живот на всеки. Мъката по загубата е изключително болезнена и организирането на достойно погребение не е по силите не мнозина.

Ние знаем това и сме насреща, за да ви помогнем. Ние не просто се грижим да организираме погребения, но и се сприятеляваме с всеки, който ни избере. Поради тази причина селектираме някои основни неща, които да ви помогнат в избора на погребална агенция, които ние правим просто, защото приемаме съдбата на всеки, който ни потърси:

Голяма част от разходите в повечето случаи се дължи на необходимостта от изготвяне на некролог и неговото размножаване. Ние осъзнаваме това и въвеждаме иновация, която ще ви спести разходи, време и ще ви спести 1 задача. Сайтът ни е пригоден точно за тази нужда. Вече не е необходимо да посещавате екипът ни само, за да изготвите некролог, както и да организирате с колегите от погребалната агенция неговия предпечат, брой, дизайн и др. Сами, може да проектирате всичко или да поставите условия на нас и ние да го свършим вместо вас.

  • Денонощна траурна агенция.

Знаем, че за смъртта няма точно време. Не искаме да се травмирате и да очаквате начало на работен ден, за да започнете организация и да уточните с помощниците си от погребалната агенция всички детайли.

Едни от най-големите травми на психиката и емоцията е чакането. Това вече не е необходимо. Избирайки ни, ние забравяме за работното време и мобилизираме усилия в това да ви помогнем по най-лекият и безболезнен за вас начин без значение по кое време на денонощието става въпрос.

С какво да внимавате при избора на погребална агенция?

Друг важен момент при избор на подходящата траурна агенция е цената за услугата. Много високите или много ниските цени будят съмнения за качеството. Вярно е, че близките са съкрушени от мъка, но нека тя не става причина и за финансови загуби. Препоръчително е да се интересувате какво точно включва цената на дадена услуга, ще има ли нужда от някакво доплащане при допълнителен ритуал.

Бъдете сигурни, че семейството на Харон ще ви информира за всяка стотинка и ще спести максимално средства, защото разбира трудностите на всеки, който застане пред погребалното бюро. С годините опит разбрахме, че всеки застанал и очакващ от нас помощ, не бива да бъде ощетяван, защото се превръща в наш приятел. Кой предава приятелите си?

Важно е да имате предвид, че много от агенциите предлагат пакет от основните ритуали и традиции в погребенията, който изглежда е на сравнително достъпна цена.

Ако роднините желаят нещо допълнително, то се заплаща отделно. Често агенциите, предлагащи евтина услуга, после искат доплащане за неща, които би трябвало да влизат в цената. Затова е добре подробно да се разпитва за всяка цена и това, което тя покрива.

Ние сме прозрачни и помагаме на своите приятели! Освен безплатната възможност за изготвяне на некролози, пакетите с траурни ритуали са така изготвени, че да бъде прозрачна всяка стотинка разход.

Съветът ни е винаги сами да избирате погребална агенция. Често пъти хората, разтърсени от емоция не успяват да вземат адекватно решение дали или не са доволни от конкретната погребална агенция. Използвайте интернет, за да намерите подходящата погребална агенция. Разгледайте сайта, какво предлага, цените, и реномето на агенцията.

Бъдете осъзнати за възможности от измами по различните агенции. Не се доверявайте и бъдете бдителни, колкото и да е трудно. Например ние – ще бъдем радостни да сте бдителни към нас, знаем, че приятелство не се гради току-така.

Едва, когато сте готови да поканите агента си в дома, можете да потърсите оформлението и подробностите.Позвънете сега!