Агенция Харон – нашите траурни и погребални услуги

Агенция Харон – нашите траурни и погребални услуги

Погребална Агенция Харон притежава всички лицензи за извършването на Погребение, Кремация, Превоз на починал, извършване на Траурни Ритуали и Шествия както и Заготовката и приготовлението на Домашни подавки необходими за самият ритуал.

Всички наши клиенти могат да се възползват от отстъпка за всички предлагани от погребална Агенция Харон услуги като Кремация, Погребение или изготвяне на паметни плочи също така да се превози починал от всяка точка на страната. Предлагаме както, превоз на починал в цяла България също така и Репатриране на тяло или на тленни останки от и за цял Свят.

Всички Кремирани тела от Погребална Агенция Харон са със сертификат и уникален номер по който може да се провери на коя дата и в колко часа и къде е била извършена Кремацията, също така при заявка за Паметни Плочи издаваме сертификати за качество и произход на материала.

При превоз на Починал от всяка точка на света с Международни Траурни Услуги Харон вие си гарантирате спокойствие и професионализъм на база на който ние ще можем да ви дадем най- ниска цена спрямо качеството на услугата която сте си избрали. При превоз на труп или починал като тленни останки било то за погребение или кремация ни ще ви дадем допълнителни преференциални цени за самото погребение или паметна плоча в зависимост от това дали сте в София град или София Област.

Нашите погребални агенти обслужват цяла България като основно София град и София Област за останалата част от страната за Погребение, Кремация или всякакви ритуали при липса на офис на Погребална Агенция Харон, използваме нашите дългогодишни партньори с цел да ви предложим най-ниските цени на пазара.

Всички наши онлайн клиенти ползвали или нуждаещи се от нашите услуги за Погребение, Кремация, превоз на Починал или Паметник ще се отзовем в най кратки срокове и ще се постараем да Ви предложим най-ниските цени за Погребение или най-ниските цени за Кремация или дори се гордеем, че за превоз на починал от цяла Европа за миналата 2021г. ни се довериха повече от 100 български семейства, на които ние с Ръка на сърцето помогнахме и успяхме да направим така, че тези сънародници да изпратят в последният им път техните Братя, Сестри, Майки, Бащи и близки Приятели било то за Погребение, Кремация или превоз на Починал.Позвънете сега!